Математично - мовленнєва розвага 

"Інтелектуальний клуб «Маленькі ерудити»

у старшій логопедичній групі «Зірочки»

Сучасна освіта спрямована на формування компетенцій, тобто на здатність виконувати набуті знання і навички у повсякденному житті і чудовим засобом досягнення цієї мети є  математично-мовленнєві розваги. Приймаючи участь у таких розвагах,  діти  мають змогу проявити свої знання на практиці  та вчаться взаємодіяти один з одним, працювати за правилами  у команді. Тому у логопедичній групі дітей старшого дошкільного віку “Зірочки” вихователем Наталією Кузьмичовою, була проведенна цікава та пізнавальна,  математично - мовленнєва розвага “Інтелектуальний клуб “Маленьких ерудитів ”.

Під час виконання завдань,  діти мали змогу проявити  свої знання в математиці, а саме: знання про геометричні  фігури,  склад числа з двох меншин; продемонстрували вміння у лічбі в межах 10; знання  про дні тижня, час, та вміння орієнтуватися у просторі; та показати свої знання  з розвитку мовлення і культури мовленнєвого спілкування такі як:  знання про вивчені літери, звуки, склади; чудово продемонстрували свої навички  в  читанні  складів, слів та речень.

В ігровій формі, вихователь Наталія Кузьмичова, залучила дітей до виконання логіко- математичних і мовленнєво - граматичних завдань, для виконання яких вихованці навчилися працювати у команді, підтримуючи один одного. 

Розвага пройшла у емоційно - піднесеному настрої дітей, що дозволило кожній дитині відчути себе маленькою частинкою міцної команди.