День єднання

           16 лютого в Україні святкують особливе свято — День єднання. Головна мета цього дня — показати єдність українського народу.

          День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні - як ніколи єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

                 З цієї нагоди вихователі ЗДО «Дивосвіт» обговорили з вихованцями День Єднання крізь призму патріотизму, як моралі яка має інтегральний зміст. З огляду на це в педагогічній роботі було поєднано ознайомлення дітей з явищами суспільного життя, народознавство, засоби мистецтва, практична діяльність дітей (спостереження, творча діяльність, українські народні ігри, спів, таночки  та ін.), державні та народні символи України.

             Так музичний керівник (Наталія МІЛІНКОВІЧ) запросила  дітей різних вікових груп до музичної  зали на розвагу під назвою «Україна єдина – ми всі одна родина», яка залишила в серцях дітей яскраву палітру емоцій, яка насичена теплом, радістю та любов’ю.

           Наша єдність має залишитись міцним ланцюгом, який захищає та оберігає всіх нас і Україну не тільки в цей день, а й на віки. Тільки разом ми сильні, бо наша сила – у єдності. Разом і спільними зусиллями ­– до Перемоги!