Психологічне розвантаження "Сонечко доброти"

     Дуже доброю традицією для багатьох країн стало щорічне святкування 13 листопада Всесвітнього дня Доброти. Згідно з дослідженнями психологів і лікарів, люди, що роблять добрі справи краще почуваються фізично, відчувають своє життя більш гармонійним, володіють кращим імунітетом, а значить - менше хворіють і довше живуть.

 Важливо з раннього дитинства привчати дітей дарувати добро оточуючим. 15 листопада відбулася короткотривала зустріч з дітьми молодшого дошкільного віку “Хвилинки” приурочена до Всесвітнього дня Доброти. Під час цієї зустрічі педагог соціальний Анна КОВРОВА разом з вихователями Оленою ЗАГОРОДНЬОЮ і Мариною РОМАНЕНКО провели з дітьми психологічне розвантаження “Сонечко доброти”.

Разом з педагогами малюки створили “Коло Доброти”, поділилися один з одним посмішкою і теплими обіймами. А також створили інсталяцію “Сонечко доброти” використовуючи нетрадиційні техніки малювання долоньками.

В кінці зустрічі педагоги наголосили, важливо бути добрим не тільки в цей День, але і щодня, причому добрим безмежно і безкорисливо,  адже добра людина як сонечко, біля неї тепло і зручно. Вихованцям дуже сподобалася зустріч і спілкування в дружньому колі, вони пообіцяли бути добрими до всіх.