"Офлайн зустріч" в групі "Мрійники"

У кожного щасливий день проходить по різному. Для вихователя найщасливіший день - це нарешті зустрітися зі своїми вихованцями. 

    Так  для вихователя Анастасії Лахтюк найщасливіший день за останні 1,5 року видався 12 жовтня. До неї завітали її вихованці з групи старшого дошкільного віку “Мрійники” з якими вона не бачилась з молодшої групи. Вони з радістю підключались до онлайн занять де разом розвивались, навчались та виконували різні вправи, але це все було через екран електронних пристроїв, І коли їм повідомили про офлайн зустріч всі були безмежно раді, що з’явилась можливість зустрітися. 

    Зі слів батьків діти дуже чекали цього дня і прокинулись раніше і готові були вже з самого ранку крокувати до садочка. І ось вона довгоочікувана зустріч, яка почалась з теплих обіймів та розповідями “Як діти проводили весь час без садочка”. Завітавши до роздягальні в груповому приміщенні діти не впізнали свої фото на шафах, адже там їм ще по 3 рочки, а зараз вже майже 6. Пройшовши до ігрової кімнати всі одразу почали гратися в іграшки за якими сумували та пригадувати різні історії з садочка, хто з ким дружив та грався. Провели заняття “Цікава азбука” та ніби поринули в минулі часи коли всі разом так само збирались за столиками та вирішували заняття в зошитах. Також провели заняття з розвитку мовлення та закріпили знання з теми тижня “Овочі” та зробили аплікацію з паперу “Морквинка”. 

    Нам було все мало часу і за цей короткий термін хотілось зробити багато всього та швидко. Потім разом зібрались та вирушили на вулицю де нас чекали батьки. Діти задоволені побігли до них, показуючи гарні морквинки які зробили на заняття. У матусь були сльозі на очах від радості, що дітки поринули в ту чудову атмосферу садочка.