Фізкультурний онлайн фестиваль у "Дивосвіті"


Фізкультурний онлайн фестиваль у “Дивосвіті”

Фізкультурний девіз "Дивосвіту" - "Здорова дитина - щаслива родина!" Тому фізкультурні заняття організовані з метою гармонійного розвитку й укріплення здоров'я дошкільнят.

   Всі минулі роки в другій половині навчального року у “Дивосвіті” проходив Фізкультурний фестиваль де здобувачі освіти демонстрували свої вміння і досягнення з фізкультурних та спортивних вправ, яким вони навчились під час фізкультурних занять впродовж навчального року чи демонструючи свої досягнення з уподобаних видів спорту.

   І зараз за допомогою електронно освітнього ресурсу Google Класу з фізичної культури в кожен освітній день проходять онлайн заняття для подальшого розвитку і закріплення набутих навичок з фізичного розвитку дошкільників “Дивосвіту”. Окрім онлайн занять для дітей ще й батьки мають можливість отримувати розширені поради для кращого розуміння тих чи інших фізкультурних вправ в гармонійному розвитку дітей дошкільного віку.

   А з приходом весняного періоду, як підсумок навчального року з метою формування культури здоров’я та виховання інтересу до занять фізичною культурою та спортом здобувачам дошкільної освіти запропоновано взяти участь у  “Фізкультурному онлайн фестивалі “Дивосвіту”.

Під час відео занять в Meet діти мають можливість знайомитись з досягненнями інших вихованців ЗДО й демонструвати свої найкращі вміння з фізкультурних чи спортивних вправ.

Також вихованці “Дивосвіту” за допомогою батьків з задоволенням діляться фотографіями й відео своїх досягнень в розділі “Завдання” Google Класу з фізичної культури.

   Нинішній фізкультурний фестиваль став підтвердженням, що сучасний заклад дошкільної освіти є територією безперервного збереження та змінення здоров’я маленьких українців.