Довгоочікувана офлайн зустріч дітей старшого дошкільного віку групи "Фантазери"

      Довгоочікувана офлайн зустріч з дітьми групи "Фантазери"

     Сьогодні  24.10.2023р, у нашому садочку,на короткотривалу і таку довгоочікувану зустріч,зібралися діти старшого дошкільного віку групи “Фантазери”. Вони з радістю спілкувалися один з одним,ділилися враженнями від подій які сталися в їхньому житті за останній час.

      За допомогою казки,діти занурилися у казкову країну де живуть ведмедики.Вони живуть дружно, один одному допомагають,завжди усміхнені та гостинні. Вихованці звернули увагу на те,що ведмедики   дуже люблять природу і використовують для будівництва своїх домівок висохлі дерева. Родина ведмедиків дуже дружна, тому все вони роблять разом:вирощують,доглядають,заготовляють овочі та фрукти.Діти із задоволенням обіграли казковий сюжет.

      А також не забули про логіко-математичний розвиток ,пригадали склад числа за допомогою “Мозаїки”.Пограли в гру “Виклади геометричну фігуру кольоровими камінцями”.

      Час промайнув миттєво.Всі отримали велике задоволення від спілкування офлайн. Зустрівшись з батьками діти навперебій ділилися враженнями від занять.Батьки виявили бажання і надалі , при можливості, приводити дітей на зустріч з однолітками і вихователями.