Психологічний тренінг “Ментальне здоров’я: як подбати  про себе

“Ментальне здоров’я: як подбати  про себе ?"

В жовтні в Україні відзначається "Всесвітній день ментального здоров'я". По всій країні пройшла низка різноманітних заходів, метою яких було піклування про психічне здоров'я українців. Як відзначають спеціалісти, з початком повномасштабного вторгнення в Україну психологічний стан людей значно погіршився. Стрес є частим супутником багатьох з нас. Важливо вміти з ним справлятися, щоб не сталося емоційне виснаження, а внаслідок - проблема з фізичним здоров'ям. Важливо розуміти, якщо ментальне здоров'я під загрозою, необхідно діяти - допомоги собі самостійно або ж звернутися за допомогою.

У ЗДО "Дивосвіт" відбувся тренінг " Ментальне здоров'я: як подбати про себе?", який підготувала педагог соціальний Анна КОВРОВА, за участю вихователя Олени ЗАГОРОДНЬОЇ. Під час тренінгу педагогів познайомили з вправами, що знімають напругу в тілі, відволікають від тривожних думок, допомагають заспокоїтися. Учасники тренінгу брали активну участь у проведенні вправ, намагаючись засвоїти запропоновані техніки, щоб надалі їх використовувати для покращення свого ментально здоров'я.

Важливо  день за днем піклуватися про свій стан, щоб було легше долати труднощі і не втрачати при цьому себе та працювати з повною віддачею сил заради Перемоги! У педагогічного колектива ЗДО “Дивосвіт” для цього є необхідні знання і бажання їх втілювати!