2024.03.25 - День служби безпеки відзначають молодші дошкільники.

День Служби безпеки України — професійне свято України. Відзначається щорічно 25 березня у день прийняття Верховною Радою України Закону України «Про Службу безпеки України» від 25 березня 1992 р. В нашому закладі дошкільної освіти малюкам прищеплюється любов та повага до батьківщини, до людей з певними професіями. Адже служити в службі безпеки та захищати нашу країну це велика честь та пошана.

    Здобувачі освіти дошкільного молодшого віку групи “Перлинки” та “Краплинки” вже змалечку знають, щоб   бути справжніми захисниками треба багато тренуватись, мати гарні фізичні навички. Під час денної прогулянки на спортивному майданчику  “Дивосвіту” за допомогою інструктора з фізкультури Анжеліки АРШАВСЬКОЇ вихованці закріпили навички у спритності та витривалості під час проходження смуги перешкод. 

А з вихователями Анною ТОЛСТИК та Інною ЩУР здобувачі освіти знайомляться та вивчають все про нашу рідну Україну (герб, тризубець, прапор, гімн тощо). 

Діти групи молодшого дошкільного віку “Перлинки” і “Краплинки” разом з вихователями Анною ТОЛСТИК  та Інною  ЩУР підготували творчі роботи для участі у Всеукраїнському образотворчому конкурсі  “ПАТРІОТИЧНА ПАЛІТРА”. Де всі конкурсні роботи з патріотичної тематики будуть роздруковані та передані нашим захисникам, для підтримки та підняття морального й бойового духу.