Музична розвага "Осіння казка"

Розвага для групи середнього дошкільного віку "Знайки" - "Осінні казка"

       Кожен з нас під час війни подорослішав і ставмудрішим. Проте дитинство завжди повинно залишатисьдитинством, в яких умовах воно б не проходило. Діти особливо важко переживають війну, тому важливо надати їм підтримку та опору, як з боку батьків так і з боку педагогів. Для цього в нашому дитячому закладі «Дивосвіт» раз на тиждень проходять короткотривалі зустрічі з дітьми, які спрямовані на збереження та відновлення  фізичного, психічного, духовного здоров’я вихованців та їх адаптації і соціалізації. 

       Наприкінці жовтня була проведена розвага у дітей логопедичної групи середнього дошкільного віку Знайки під назвою «Осіння казка». Вихованці відправились на пошуки осені (вихователька групи старшого дошкільного віку Анастасія ПАРАСЮК), яку зачаклувала сльота (вихователька групи старшого дошкільного віку Наталія ВОДОЛАЗ). Саме вона відібрала у осені всі барви та кольори, щоб природа була сірою, мокрою, гидкою і бридкою! 

      Та наші дітки не бояться дощу, бо мають парасольки з якими і затанцювали веселий танок. В овочевому хороводі, знайшли червону, помаранчеву, зелену і фіолетову фарби. Та відправились автомобілем Бібіка до чарівного лісу де в таночку з листочками знайшли ще й жовту фарбу. Збираючи у жменьки крапельки з дощем, діти дуже зраділи коли знайшли синю і блакитну фарби, бо тепер вони не бояться сльоти зовсім. Маючи чарівну палітру кольорів вихованці розмалювали сльоту у веселі кольори. Сльота була вражена таким подарунком і за це, повернула дітям осінь. Яка принесла осінні смаколики за дитячі старання і доброту. І в знак примирення осінь і сльота запропонували загальний танок дружби.

      Музичний керівник Н. МІЛІНКОВІЧ, разом з вихователем О. ЛАМ, вчителем-логопедом Л. КОВАЛЬВА, продумували кожну хвилину розваги, щоб діткам було весело та комфортно, а головне безпечно. Дітки з радістю танцювали і співали пісні, розказували вірші, славлячи осінь за її красу та врожаї. 

    Розвага «Осіння казка» подарувала дітям не тільки гарний настрій і відчуття свята у буденний день, а й незабутні враження та позитивні емоції, що надзвичайно важливо в умовах воєнного стану.