Музична розвага “Осіння казка” в  логопедичній групі дітей старшого дошкільного віку "Зірочки" 

Найкрасивіша пора року — це осінь. Так багато хто вважає і не дарма. Адже саме восени вся природа вбирається в різнокольоровий наряд. А такої кількості колірних відтінків не побачиш у жодну пору року. Але час невблаганно біжить вперед, і осінь все впевненіше вступає у володіння. І ось тут і стає видно всю її красу. Листя з яскраво зеленого починає повільно перетворюватися на золотисте.  Дивовижна краса, яка об'єднала усіх діток Дивосвіту на осінніх святах та розвагах.  


Для здобувачів освіти старшого дошкільного віку  логопедичної  групи “Зірочки”, була проведена  осіння розвага під назвою “Осіння казка”.Весело та  цікаво  пройшла  розвага  в нашому закладі. На один день садочок поринув у чудову осінню казку.  Діти відправились на пошуки барв осені, які заховала Сльота, щоб осінь була мокрою, холодною, та похмурою.


Виконавши усі завдання від Сльоти (вихователька групи старшого дошкільного віку Наталія ВОДОЛАЗ), діти відшукали усі осінні кольори, та повернули осінь. Вихованці   отримали неабияке задоволення від приходу осені-чарівниці(вихователька групи старшого дошкільного віку Ганна БОРЗОВЕЦЬ). Адже вона подарувала дітям позитивні  емоції та  гарний настрій, який відчувався в запальних таночках, цікавих іграх. Осінь звичайно прийшла до дітлахів з осінніми подарунками: запашними та корисними  яблучками.


Напередодні розваги у співпраці музичного керівника Наталії МІЛІНКОВИЧ та вихователів дітей старшого дошкільного віку Наталії КУЗЬМИЧОВОЇ та Ганни БОРЗОВЕЦЬ, були підібрані цікаві та розвивальні ігри та музичний репертуар до розваги. Святкова розвага пройшла в емоційно піднесеному настрої дітей.