Освітні активності  у форматі короткотривалих освітніх зустрічей в логопедичній групі старшого дошкільного віку "Зірочки"

Комбіноване заняття з пріоритетом  валеологічного виховання  у логопедичній групі

старшого дошкільного віку “Зірочки”


 Наші помічники


Світ навколо нас різнобарвний та різноманітний, заповнений звуками, барвами, смаками. Він постійно спілкується з нами у вигляді  різноманітних сигналів для людини. У нашому організмі є органи, які допомагають нам зрозуміти про те, що відбувається навколо та допомагають пізнавати світ.  


Тому, щоб діти краще пізнали та зрозуміти важливість роботи органів чуття, у логопедичній групі старшого дошкільного віку “Зірочки” було проведено  комбіноване заняття з пріоритетом  валеологічного виховання.


Під час заняття діти змогли  сформувати, і систематизувати знання про органи чуття, їх  величезну значущість для життя людини та профілактику їх захворювань. Вихователями були створені умови для пізнавальної активності дітей, спрямовані на оздоровлення  свого організму. Діти  вправлялися в навичці виконання самомасажу вух та гімнастики для очей.


Дуже яскравий, емоційний відгук дітей  під час заняття було викликано у результаті виконання дослідницької діяльності “Якою буває вода на смак”.