Вистава "Курочка Ряба"

Міжнародний день театру відзначається щорічно 27 березня. Це не просто професійне свято митців сцени, це свято мільйонів небайдужих глядачів. Театр має виключно важливе етичне і художнє значення, несе в суспільство ідеї гуманізму і добра, сприяє формуванню естетичного смаку, розширенню кругозору.

Напередодні до Міжнародного дня театру невпізнанно ошатна  музична зала  зібрала маленьких акторів групи середнього дошкільного віку «Знайки» і  таких же маленьких глядачів груп молодшого дошкільного віку на  цікаву виставу улюбленої  української народної казки «Курочка Ряба» (казка на новий лад). По закінченню вистави маленькі глядачі разом з акторами групи «Знайки» під супровід музичного керівника Наталії Мілінковіч виконали веселу руханку «Пухнасті курчата». 

Маленькі актори з задоволенням, щирістю дитячого серця, виконували ролі улюбленої казки, за що отримали океан овацій і аплодисментів від вдячних глядачів. Кожен маленький актор був нагороджений смачними солодощами і медалькою – «Кращому актору». Відео вистави можете переглянути за посиланням: http://surl.li/sddns