"Де ховається здоров'я?"

7 квітня відзначають Всесвітній день здоров’я. Здоров’я – це  безцінний дар.  Його  треба  берегти і зміцнювати. Людина,  яка  не  хворіє, почувається  впевненою і щасливою. Саме тому з  раннього віку треба вчити дітей дотримуватися здорового способу життя.

В ЗДО “Дивосвіт” дбають про вихованців, використовуючи здоров'язберігаючи  технології в освітньому процесі. Крім цього періодично проводяться просвітницькі заходи, в ході яких малечі розказують про здоровий спосіб життя і вчать його дотримуватись. Так в групі старшого дошкільного віку “Фантазери” пройшов навчальний тренінг “Де ховається здоров’я?”, який провела педагог соціальний Анна КОВРОВА. Разом з педагогом діти з’ясували складові здоров’я і визначили, що робити щоб його зміцнити.

В кінці тренінгу вихованці прийшли до висновку, що, щоб бути здоровим, потрібно самостійно дбати про себе: кожного дня робити зарядку, вмиватися, стежити за чистотою свого тіла, одягу, слід правильно харчуватися, займатися спортом, загартовуватись, більше бувати на свіжому повітрі. А головне - завжди пам’ятати золоті слова :  « Найбільше багатство людини – це здоров’я»