Всеукраїнський конкурс мистецтв «Мистецька гордість»

     В умовах сьогодення команда педагогів Слобожанського Дивосвіту працює ще краще, бо ми – освітяни, маємо тримати стрій на своєму освітянському фронті у тилу, і своїми досягненнями допомагати ЗСУ наближати наш день перемоги над російським агресором.

     Сьогодні, хочемо привітати вихованців середнього дошкільного віку групи «Розумники», Кіру ФЕДОСОВУ і Вікторію ЮРЧЕНКО, з перемогою у Всеукраїнському конкурсі мистецтв "Мистецька гордість"  у номінації «народний танець» з українським народним таночком «Гречаники».

     З цієї нагоди вихователь середнього дошкільного віку групи "Розумники", Наталія ШЕВЧЕНКО та музичний керівник Наталія Мілінковіч, запросили Кіру ФЕДОСОВУ і Вікторію ЮРЧЕНКО разом з їх батьками до дитячого садочку, де їх чекала директорка навчальнного закладу ЗДО «Дивосвіт» Наталія Тільна, яка привітала кожного учасника за його талант і старання, і урочисто вручила дипломи другої премії від громадської органцізації «Динаміка успіху» та подарунки від нашого закладу. Батькам, Наталя Василівна, висловила щиру вдячність за співпрацю, що надає нам усім можливість гордитися культурною різноманітністю та талантами, які розцвітають в нашій країні.

     Мистецтво - це той магічний інструмент, який об'єднує нас у світі краси, емоцій та виразності. "Мистецька гордість" - це не просто конкурс, це свято творчості, яке висвітлює велич і різноманіття мистецької мови, втілює в собі визнання нашої непередбачуваної обдарованості, і в цей момент ми відчуваємо гордість і неймовірні враження за наших дітей. Отож, продовжуємо приймати участь у подібних заходах і з кожним разом дивувати всіх глядачів і справедливе журі своїми дивовижними талантами, здібностями і можливостями вихованців з Слобожанського Дивосвіту.