День спонтанного прояву доброти

17 лютого в усьому світі відзначають День спонтанного прояву доброти. Започаткували це свято у 1995 році в американському місті Денвер. Утім, воно швидко набуло популярності, що поступово вийшло за межі США і стало відомим в усьому світі. 

У ЗДО «Дивосвіт» відбулася розвага для дітей всіх вікових груп  присвячена Дню спонтанного прояву доброти. До музичної зали на розвагу  запросила дітей музичний керівник (Наталія МІЛІНКОВІЧ), щоб діти не тільки пограли в ігри, виконали таночки, а й відкрили свої серця назустріч Світлу і Добру,  навчилися помічати в очах своїх друзів і однолітків багато позитиву, доброти і радості та пригадати  лагідні і ввічливі слова. 

Відправившись до віртуальної країни дружби і добра, кожен вихованець за покликом серця знайшов собі справжнього друга, з яким крокував дорогою добра і ввічливості у музичній грі «Знайди друга». Під час гри «Чарівні слова» діти об’єдналися у коло дружби, щоб зробити приємний комплімент своєму товаришу чи просто посміхнутися передаючи м’яч один одному під музику. 

Ведучі розважального заходу (вихователь молодшої групи «Краплинки» Інна ЩУР, вихователь середньої групи «Чарівники» Алла КЛИМЕНКО), обговорили з вихованцями,  хто такий справжній друг та про важливі складові життя «безкорислива допомога», «милосердя» та «чуйність».  Завершилась подорож до країни Дружби і Добра веселим таночком дружби «Світ немов кольоровий луг, коли поруч з тобою друг». Повернувшись з країни Дружби і Добра вихованці садочку були емоційно піднесені і щасливі, бо добро  – одна з важливих складових життя кожної людини. Тільки добра людина може відчути справжнє щастя, безтурботність.

Живіть у світі добрих  намірів, здійснюйте гідні вчинки, і будете винагороджені достойно. Володіти настільки високим даром може кожен, варто тільки простягнути руку допомоги ближньому, підтримки і любові. Не бійтеся дарувати добро, адже такий вчинок розкриє людське серце, наповнивши його радістю.