2023.11.09. Музична розвага "Осіння казка"
в групах старшого дошкільного віку "Фантазери" та "Мрійники"

        Чарівна “Осіння казка”, саме таку атмосферу свята створили вихователі груп старшого дошкільного віку “Фантазери” та “Мрійники” для своїх вихованців.
     

        За вікном на вулиці панує гарна, різнобарвна осінь, щоб запам’ятати цю мить дітлахи прийшли в садочок на осінню розвагу, щоб поринути в справжню казку. Завітавши до музичної зали вони зустрілися з музичним керівником Наталією Мілінковіч з якою вони бачаться на музичних заняттях онлайн і були дуже раді зустрічі. Зайнявши свої місця в залі, ведучі Анастасія Лахтюк, Поліна Коломієць та Світлана Самохатня привітали дітей та розпочали свято. Разом з дітьми вони відгадували загадки  та згадували ознаки осені, але нам трапився листочок на якому був лист від пані Осінь на якому вона написала нам, що не може потрапити на свято через Сльоту і ми відправилися її рятувати. І як тільки ми збиралися рятувати Осінь то Сльота наздогнала нас і також всіх намагалась зачаклувати, щоб ми стали сірими, мокрими та сумними як вона. Але ми не бажали бути такими,  і з дощиком який вона лишила по собі ми зіграли в гру “Ми дощу не боїмося” і знайшли синю фарбу. Наступні кольори ми знаходили в осінньому врожаї, заодно пригадали та закріпили назви фруктів та овочів. Дітки розповідали гарні віршики про осінь та танцювали з листочками в таночку та знайшли останні кольори. І ми вирішили зробити Сльоту веселішою та яскравішою і за допомогою наших кольорів ми її прикрасили. Сльота подобрішала та стала дуже яскравою та лагідною і на радощах повернула нам Осінь. Осінь подякували всім за порятунок, наші старання і доброту та віддячила солодкими подаруночками.
      Всі отримали велике задоволення від розваги та зустрічі зі своїми друзями та вихователями. Також батьки були в захваті та поділилися своїми щирими емоціями радості та плакали від щастя, бо мали змогу спостерігати як бавляться дітлахи в садочку через облікові записи дітей в застосунку Google MEET.
                                                    Закінчилось свято
                                                    Та ми не сумуєм,
                                                    Усмішки та радість усім подаруєм.
                                                    Казка до нас ще прийде не раз
                                                    Бо ми в неї вірим, все буде гаразд!