Літо на швидкості вітру з самокатом та велосипедом у вихованці

Літо на швидкості вітру з самокатом та велосипедом у вихованців  "Дивосвіту"

  Емоції - це суто індивідуальне ставлення людини до того, що відбувається. Позитивні емоції добре впливають на здоров’я і це науково доведено. Вони підживлюють організм, покращують самопочуття, а самокат чи велосипед один з найприємніших спогадів дитинства. Тому кожні попередні роки для здобувачів освіти “Дивосвіту” організовувались у літній оздоровчий період “Веселі перегони” на самокатах і велосипедах.

  Майбутнє належить тільки дітям! Дитина є головною частиною не тільки сім’ї, а і країни. Саме тому для підтримки психологічного і фізичного здоров’я вихованців “Дивосвіту” в програму онлайн у Google Класі фізичної культури для літнього оздоровчого періоду включено заняття з самокатом і велосипедом. Бо починати кататися на цих засобах пересування можна вже з двох років, тому для таких малюків розроблені легкі, прості в управлінні триколісні самокати й велосипеди. Двоколісні варіанти цих пересувних дитячих пристроїв підходять вже для дітей від чотирьох - п'яти років. Тому під час онлайн занять обов'язково обговорювалась тема правильного підбору й безпечного пересування під час катання на самокатах та велосипедах, виконувались вправи для покращення динамічної рівноваги та для зміцнення м'язів ніг, рук і тулуба.

  Найкращою оцінкою таких занять відображені на яскравих в емоційному фоні у фото і відео здобувачів освіти “Дивосвіту”, які вони у зворотному зв’язку за допомогою батьків викладають в розділі домашніх завдань у Google Класі фізичної культури. Весь навчальний рік здобувачі освіти ЗДО “Дивосвіт” працювали у напрямку свого дошкільного розвитку. Тому головна мета літнього оздоровчого періоду - це зміцнення здоров’я дитини для початку нового навчального року. Адже від того, як діти відпочинуть, наберуться сил за літо, багато в чому залежить їх працездатність і успішність у подальшому навчанні.