Підсумок дистанційного навчання групи молодшого дошкільного віку “Хвилинки” 

Підсумок дистанційного навчання групи молодшого дошкільного віку “Хвилинки” 

      1 вересня 2022 року - початок навчального року… Але маленькі здобувачі освіти групи молодшого дошкільного віку “Хвилинки”, як й інші групи нашого садочка, та й інші садочки нашої області, не змогли зустрітися разом офлайн.

       З 24 лютого 2022 року в нашій країні діє воєнний стан, пов’язаний з повномасштабною війною, розв’язаною російською федерацією проти мирного населення України. У зв’язку з цим наші дітки, на жаль, навчалися дистанційно за допомогою Google класу.

      В Google класі  дистанційно разом зі своїми батьками найактивнішими були 8 здобувачів освіти: Кароліна БЕРЕЗОВСЬКА,  Єва БОРЗОВЕЦЬ, Кіра ГОЛОВНЯ, Михайло ДУЛУНЦ, Софія КОСТЕНКО. Ксенія ЛУК’ЯНОВА, Кіра ФЕДОСОВА, Вікторія ЮРЧЕНКО.

     За гарне навчання під час відео занять та виконання домашніх завдань від вихователя здобувачі освіти групи молодшого дошкільного віку “Хвилинки” були нагородженні грамотами та медалями. Зустріч відбулася 18 липня 2023 року: зустрілися на своєму майданчику - привіталися (змогли прийти 4 дитини). В приміщенні групи провели підсумкове заняття з художньо - продуктивної діяльності (нетрадиційна техніка малювання) - “Чарівна квітка радості”.

    Під час веселої зустрічі з інструктором з фізичного виховання Анжелікою АРШАВСЬКОЮ діти з радістю подавали всі завдання та пограли разом з батьками.

        Директор ЗДО “Дивосвіт” Наталя ТІЛЬНА в приміщенні музичної зали нагородила маленьких вихованців грамотами.