2024.02.14 "День святого Валентина" група "Мрійники"

14 лютого - Весь світ відзначає “День святого Валентина” покровителя всіх закоханих. Це найромантичніше свято, коли всі признаються один одному в любові і дарують валентинки тим кого вони люблять.

      Валентинка — маленькі вітальні листівки у вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто добрий жест який допомагає признатися в почуттях (які не підписують, і той. хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вона)

   Як правило, валентинки даруються на День святого Валентина. Традиційний колір валентинки — червоний. Часто валентинки роблять власноруч, щоб показати силу кохання тій людині, для якої валентинка і виготовляється.

      Сьогодні на занятті й ми виготовляли валентинки для найрідніших людей для своєї родини, друга чи подруги. Разом пригадали які компліменти можна сказати при врученні подарунка та поміркували як зрадіють подарунку зробленому власноруч та прийшли до висновку, що приємні слова та подарунки необов’язково дарувати тільки на свята, а дуже приємно отримувати подяку, дарувати приємні емоції та компліменти кожного дня.

Також ми записали невеличке інтерв’ю з маленькими експертами: Що ж таке кохання? Та підказали які подаруночки можна подарувати на свято.

      В кінці дня дітки радісно зустрічали батьків з валентинками в руках, які виготовили власноруч та вклали в них своє натхнення, любов та теплоту.