Олімпійський п’єдестал Січеславщини

Олімпійський п’єдестал Січеславщини

Вже стало доброю традицією в усьому світі до дня заснування Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року) відзначати Олімпійський день. Олімпійський день – це родинне свято спорту, де кожний знаходить собі заняття до душі та зможе відчути себе справжнім олімпійцем. 

   З метою створити у дітей уявлення про Олімпійські ігри, збагачення знань про види спорту та їх особливості й значення, для формування бажання займатися різними видами спорту, з виховуванням інтересу до здорового способу життя, для зміцнення імунітету та організму кожен рік в літній оздоровчий період в програмі фізкультурних занять проводились “Олімпійські ігри “Дивосвіту”. Здобувачі освіти мали можливість позмагатись у силі, спритності, винахідливості та психологічно відпочити за допомогою яскравих емоцій. 

   В цьому році ЗДО “Дивосвіт”, маючи досвід з олімпійської тематики в програмі фізичного розвитку дошкільників, долучився 25 червня до участі в онлайн виставці особистих досягнень “Спортивний п’єдестал Січеславщини”, до Міжнародного олімпійського дня, в рамках проведення ІІ обласного відкритого навчально-виховного проєкту “Моє патріотичне літо” для здобувачів освіти та представників осередків учнівського самоврядування.

   Колектив комунального закладу позашкільної освіти "Центр позашкільної освіти" Дніпропетровської обласної ради" оцінив надані матеріали про програму олімпійських тижнів в ЗДО “Дивосвіт” та нагородив Дипломами здобувачів освіти молодшого, середнього й старшого дошкільного віку.