2023.10.02. - Тематичне інтегроване заняття “Червона калина” до Дня українського козацтва.

Тематичне інтегроване заняття “Червона калина” до Дня українського козацтва

  З метою виховання патріотизму, мужності, любові до Батьківщини, поваги до українських традицій в ЗДО “Дивосвіт” проведено тематичне-інтегроване заняття-розвага з фізкультури в комбінованому поєднанні з ознайомленням зі соціумом до Дня українського козацтва в режимі онлайн.

   Вихователька Анна БОРЗОВЕЦЬ за допомогою дидактичного матеріалу ознайомила здобувачів освіти  з історією й традиціями українського козацтва та пограла в гру “Допоможи козаку зібратись у похід” де діти вибирали картинки з атрибутом для стародавнього воїна-козака.

  Інструктор з фізкультури Анжеліка АРШАВСЬКА провела порівняння козаків з сучасними спортсменами за допомогою розробленої авторської інтерактивної гри в сервісі LearningApps.org "Порівняй, як схожі стародавні українські козаки з сучасними спортсменами. Знайди парні картинки з козаками та спортсменами". Та запропонувала хлопчикам позмагатись у силі в присіданні, а дівчатам продемонструвати свою гнучкість у нахилах.

  Яскраво з натхненням виконана фізкультурно-музична руханка “Червона калина” всіма учасниками тематичної розваги, яка була представлена інструктором з фізкультури Анжелікою АРШАВСЬКОЮ і вихователькою Анною БОРЗОВЕЦЬ на всеукраїнському творчому конкурсі “Перлина мистецтва” до “Дня Українського козацтва” й зайняла призове 3 місце в жанрі відеомистецтво. https://youtu.be/u0NHV-OxOAw (посилання на відео в You Tube)