2023.12.25 Фізкультурно-Різдвяна розвага            "На гостини до Сніговика"

В зимову пору року діти дуже полюбляють грати в різні рухливі ігри та забави: грати в сніжки, ліпити сніговика, ковзатися на санях тощо.

Здобувачі освіти молодшого дошкільного віку групи “Перлинки” разом з інструктором фізкультури Анжелікою АРШАВСЬКОЮ під час  фізкультурно - різдвяної розваги завітали на гостини до Сніговика (роль Сніговика виконала вихователь Анна ТОЛСТИК). 

   Разом зі Сніговиком діти провели дуже цікаво час впродовж розваги:  виконали тематичну фізкультурну розминку зі “снігом” (помпони - махалки); пограли в рухливі ігри для закріплення навичок метання в ціль і вміння повзання за допомогою тренажера “Перекотиполе”; розвивали вміння координації рухів та орієнтування в просторі. 




Здобувачі освіти закріплювали ще знання з освітнього напрямку по ознайомленню з соціумом про зимові свята, їх традиції та звичаї святкування. Й наостанок розваги вихованці групи молодшого дошкільного віку “Перлинки” порадували Сніговика прикрашанням  його новорічної ялинки. 

 По завершенню розваги у всіх був святковий настрій. Щоб віддячити дітям за чудову новорічну ялинку і залишити про себе гарні спогади, Сніговик подарував їм солодкі святкові подарунки.