Перемога у Міжнародному конкурсі мистецтв «Зоряна мить»

Талановиті вихованці Слобожанського "Дивосвіту" прославляють рідний край

 Діти – це майбутнє будь-якої нації, будь-якої держави, адже саме з них починається усе на світі. Ні для кого не таємниця, що найбільш неймовірно обдарованих дітей саме в Україні. Українські дітки вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому!!! Це і музиканти, танцюристи, спортсмени ….

   Кожен з нас - особистість, яка має власні погляди на життя та принципи. Всі люди наділені певним талантом, головне - знайти і розвинути його. Це - завдання і для батьків дитини, і для самої дитини. Адже часто потім дитина не може знайти своє місце в житті, бо не змогла розкрити власні здібності. Та віднайти свій талант - це лише перша сходинка до щасливого майбутнього і самореалізації. Необхідно берегти його та розвивати, щоб не втратитии протягом життя, а, навпаки, вдосконалити. Саме над даним питанням працюють педагоги ЗДО «Дивосвіт», прикладають максимум творчих та педагогічних зусиль, щоб виховати майбутнє талановите покоління, що гідно  прославлятиме наш край.

 Одним із способів мотивації вихованця до здобування освіти, це різноманітні конкурси для дітей. Коли відображення таланту чи вмінь дитини знаходять місце в серці глядача та в результаті-оплески! В сучасному світі ми можемо не чекати особливих моментів, концертів, виставок, тому що можемо знімати відео своїх виступів, демонструючи їх широкій аудиторії на просторах інтернету, і стимулювати дітей до розвитку і створення в своєму житті зоряних миттєвостей!

  24 травня музичний керівник Наталія МІЛІНКОВІЧ подала заявку на участь МІЖНАРОДНОГО ДВОТУРОВОГО КОНКУРСУ МИСТЕЦТВ «ЗОРЯНА МИТЬ» вихованки молодшої групи «Хвилинки», Кіри ГОЛОВНІ, з музичним номером до Дня вишиванки «Одягни вишиванку, країно моя!». В якому вихованка садочку отримала другу премію, а музичний керівник подяку за плідну творчу співпрацю, професійну підготовку учасників до конкурсу, збереження та розвиток культури.