Осінні свята у "Дивосвіті"

     Осіння казка

 (група молодшого дошкільного віку)

       Усі пори року – особливі. Вони різняться своїми подарунками: зима дарує сніг, літо – час для розваг з друзями. Але осінь… Це казкова пора року. Гуляючи алеями парку, ми милуємося неймовірною красою дерев, квітів. Адже восени в них зібрано дуже багато фарб і відтінків. Дерева й кущі, що зеленіли влітку й навесні, змінюють своє забарвлення на жовтогаряче, помаранчеве, червоне. Вони стоять осяяні золотавим світлом, виблискуючи в промінчиках сонця та красуючись новими шатами. У повітрі з’являється невелика прохолода, тому дихається легко, зовсім по-іншому, ніж влітку.

      Восени дуже приємно поїхати в ліс поринути у чудову осінню казку, що і зробили діти молодшої групи Краплинки, Перлинки і Хвилинки, відправилися у віртуальну подорож автобусом до осіннього лісу.

     Приїхавши до лісу, діти побачили справжній жовтневий листопад і почали збирати барвисте осіннє листячко, де і зустріли Їжачка (вихователька групи молодшого дошкільного віку, Мирина РОМАНЕНКО) , який провів їх стежкою до будиночку гнома Луки (вихователька групи молодшого дошкільного віку, Олена ЗАГОРОДНЯ). Гном залюбки зустрів вихованців садочку, адже він знає, що дітки Дивосвіту люблять грати в ігри і співати пісень, одже буде весело, і дуже зрадів гостям. Почувши дзвінкий спів та веселий сміх, осінь (вихователька групи молодшого дошкільного віку, Анна ТОЛСТИК) прийшла до будиночку гнома Луки, і разом з малечею, гномом та їжачком продовжили подорож по лісу: назбирали багато горішків, заграли у оркестрі «Веселий гопачок», пограли з Сонечком і Дощиком. 

     Подорож була веселою. Вихованці отримали неабияке задоволення від приходу осені-чарівниці. Адже вона подарувала і малятам, і їжачку, і гномику безліч позитивних емоцій, гарний настрій, який відчувався в запальних таночках, цікавих іграх. На святі панувала особлива атмосфера тепла і затишку. Та їжачок пригадав, що йому час готуватися до зими, а гном Лука мав повертатися до свого будиночку. Осінь подарувала дітлахам та казковим героям кошик з яблуками на згадку про осінній ліс та казкову подорож.

    Зі словами: «Гарно в лісі нам було! До зустрічі, осінній ліс!» - малятасіли до чарівного автобусу і повернулися з осіннього лісу додому.

   Дякуємо нашим педагогам груп молодшого дошкільного віку, які створили це свято, музичному керівнику Наталії МІЛІНКОВІЧ, ведучій свята (вихователька групи молодшого дошкільного віку, Інна ЩУР), та звичайно ж батькам вихованців, які стали активними учасниками подорожі малюків до «Осінньої казки».