Всесвітній день кавуна в Слобожанському 

Всесвітній день кавуна в Слобожанському

       3 серпня відзначається  День кавуна. З цього приводу на площі Слобожанського Центру культурних послуг відбувся культурно-мистецький захід "Колір дитинства", де головним героєм став неперевершений, соковитий та солодкий кавун. 

        Колектив ЗДО «Дивосвіт», як і завжди, не залишився осторонь. Педагоги провели 3 майстер-класи. Анна КОВРОВА  і Олена ЗАГОРОДНЯ вчили дітей створювати іграшку-мотанку «Морозиво «Кавунчик-Холодунчик» з ниток, Ганна БОРЗОВЕЦЬ і Анжеліка АРШАВСЬКА разом з дітьми робили іграшку-балансир з паперу «Скибочка кавунчика». АЛЛА КЛИМЕНКО  і Наталія ВОДОЛАЗ навчали створювати брелок із кольорових ниток «Соковитий кавунчик». Їм допомогала Наталія МІЛІНКОВИЧ.

       Через повітряні тривоги захід доводилося кілька разів переривати і навіть трохи скоротити.  Але це не зіпсувало настрій малечі  і не зменшило захват в очах дітей під час виконання майстер класів. А скільки радості вони випромінювали, коли бачили результати своєї роботи! Найкраща нагорода педагогу - це бачити позитивні емоції дітей! 

        Даруємо нашим дітям дитинство разом! Все буде Україна! Віримо в ЗСУ! Працюємо задля ПЕРЕМОГИ!!!