Фізкультурна розвага до Дня гарбуза (офлайн) з дітьми молодшого дошкільного віку.

Фізкультурна розвага до Дня гарбуза (офлайн) з дітьми молодшого дошкільного віку груп Перлинки і Краплинки.


26 жовтня в Україні відзначають День гарбуза. До цього дня інструктором з фізкультури Анжелікою АРШАВСЬКОЮ в співпраці з вихователями груп молодшого дошкільного віку Анною ТОЛСТИК та Інною ЩУР було проведено фізкультурну офлайн - розвагу по методиці STREAM-освіти й “Казкової фізкультури” М.Єфименка. На розвагу було запрошено вихованців груп Перлинки і Краплинки разом з батьками. 

  З дітьми проведена тематична руханка “Ходить Гарбуз по городу” й веселі естафети зі збором врожаю з ланів та садів щедрої української землі, й розвиваючі фізкультурні ігри де гарбуз замінив м’яч, що схожий з ним за формою.

  Під час розваги діти закріпили вивчений матеріал на теми “Овочі”, “Фрукти”, “Осінь” та фізкультурні вправи, яким навчалися під час онлайн занять в ЗДО “Дивосвіт”.

 Наприкінці святкової розваги проведено нагородження здобувачів освіти листами подяки за активну участь у виконанні творчих робіт до осінньої тематики та фізкультурні досягнення під час виконання домашніх завдань в Google Класах . 

 Тематична фізкультурна розвага пройшла в піднесеному емоційному стані, чудово оцінена дітьми й батьками, яка завершилася святковою фотосесією в спортивній залі та біля осінньої фотозони.