Прийшла зима на свято Миколая

Зима дуже багата на свята, і відкриває календар одне із найулюбленіших свят для малюків – День Святого Миколая. З цього року це свято відзначатиметься 6 грудня.

Діти  шалено люблять зимові свята. Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівності, радості і веселощів. Кожна дитина сподівається на маленьке диво і з нетерпінням його чекає. Але не тільки діти радіють цьому святу – кожен із нас вірить в здійснення заповітної мрії, котра під силу лише Святому Миколаю.

6 грудня така казка завітала і в “Слобожанський Дивосвіт”. Всі вихованці  ЗДО з великим хвилюванням очікували на свято Миколая. І ось настав цей довгожданий момент, коли діти із задоволенням завітали до святково прикрашеної музичної зали, де й відбулося цікаве дійство з піснями та віршами для Святого Миколая (соціальний педагог Анна КОВРОВА).  

Дошкільнята співали про зиму і Святого Миколая, грали у музичні ігри з ведучими свята (вихователь середнього дошкільного віку групи Розумники, Наталія ШЕВЧЕНКО та вихователь старшого дошкільного віку групи Мрійники, Анастасія ЛАХТЮК), «Санчата», «Чарівна хустинка» з негативним героєм  Бурулькою, яка стала доброю і вибачилась за всі свої погані вчинки (вихователь середнього дошкільного віку групи Чарівники, Алла КЛИМЕНКО) розповідали вірші, водили хоровод із казковим персонажем Зимою (вихователь логопедичної групи  старшого дошкільного віку Ганна Борзовець).

Проведений захід ознайомив вихованців із українськими традиціями та подарував веселий настрій. А повчальна історія про перемогу добра над злом навчить дітей бути чуйними та чемними. 

Результатом такого свята був веселий сміх, радісні дитячі очі, атмосфера доброти і любові.

Такі зустрічі у дитсадку підносять нас над буденністю та розмальовують наше життя неповторними хвилинами щастя, милування нашими дітками та надією на позитивні зміни. Головне ж для нас, дорослих, навчити ДИТИНУ радіти життю, зміцнити її здоров'я, навчити щодня відкривати щось нове, відкрити душу, серце і очі дитини. Бажаємо усім щасливого Нового Року та Веселих Різдвяних свят під мирним небом!..